Tesoro compadre metaaldetector

De Compadre is een zeer eenvoudige metaldetector die tevens makkelijk te bedienen is. De detector is in staat om dingen zoals metaalafval volledig te negeren waardoor het zoeken naar waardevolle dingen zoals munten veel makkelijker gaat.

De compadre metaaldetector komt inclusief met een 9-volt batterij.

 

De Compadre metaaldetector is een detecor van het merk Tesoro, een merk dat al meerdere jaren bestaat en behoort tot de betere merken van metaaldetectors. De compadre is een Amerikaanse metaaldetector die redelijk eenvoudig te gebruiken is en slechts bestaat uit een 15 cm spoel en mogelijkheid om een hoofdtelefoon te gebruiken. Een display heeft de Compadre niet maar daardoor is dit model zeker niet slechter. Hij werkt ook redelijk nauwkeurig en kan relatief accuraat verschillende metalen detecteren in de bodem.Een van de grote voordelen van de Compadre is zijn gewicht. Sommige metaaldetectors kunnen redelijk zwaar wegen en zijn daarom minder aangenaam om enkele uren te gebruiken. De compadre daarentegen, heeft slechts een gewicht van nog geen killo en is daarom ideaal om te gebruiken voor een langere tijd bij bijvoorbeeld lange wandelingen in het bos.

De compadre is een van de meest geliefde detectors bij hobbyisten vooraal om zijn eenvoud maar ook  door zijn prestaties.

You must be logged in to post a comment.